Важлива інформація для наших клієнтів

23.03.2020

Шановні клієнти!

Повідомляємо, що з 18 березня 2020 року в Україні набрав чинності Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», положеннями якого, зокрема, внесено зміни до Закону України «Про споживче кредитування».

Компанія iCredit завжди дотримується законодавчих вимог щодо захисту прав споживачів, а особливо – в непростий для всього світу період. З урахуванням цього та на виконання останніх нововведень у законодавстві, iCredit не нараховує штрафи та/або підвищену процентну ставку за кредитами, за якими відбулось прострочення з 1 березня 2020 року по 30 квітня 2020 року.

Водночас, звертаємо вашу увагу на необхідність сплати чергових платежів в строки та в розмірі, що передбачені вашим кредитним договором та графіком платежів. Це допоможе запобігти накопиченню кредитної заборгованості.

Дізнатись розмір заборгованості або розмір платежу ви можете у свого кредитного консультанта або за телефоном гарячої лінії 0 800 601 810.

Бажаємо вам міцного здоров’я!

Команда iCredit

Більше новин
Попередній СПОСОБИ ПОГАШЕННЯ КРЕДИТУ ТОВ «ІЗІ КРЕДИТ»
23.03.2020

Клієнти можуть погашати свій кредит у той спосіб, який вважатимуть найкомфортнішим саме для себе:

Дізнатись більше