Що вдягнути в новорічну ніч!

12.12.2016
Вже зовсім скоро  2017 рік. Кожен раз, ми всі з надією і радістю чекаємо настання нового року, намагаємося згадати всі позитивні моменти  і попрощатися з неприємностями, які нам                                                        
траплялися, залишити їх  в минулому році.

Як відомо, щоб забути про неприємності, зазвичай люди змінюють зачіски, купують новий одяг і навіть переїжджають в інші міста .

Напевно, не випадково для нас так важливо підібрати правильний наряд для новорічної ночі, разом з ним, залишити все погане в старому році і в новий рік увійти абсолютно з новими емоціями і надіями.

Варто знати, що 2017 рік - рік вогняного Півня. У всі часи, півень проголошував своїм чудовим співом про новий день, як би, даруючи надію на краще.
Звичайно, головне, при підготовці та виборі вбрання, вірити в те, що майбутній рік принесе тільки найкраще для нас.

У виборі образу нам допоможе символ наступаючого року, який любить дорогі, яскраві і модні речі. Скупитися на золоті блискучі прикраси в це свято не можна. Всі деталі новорічного костюма повинні бути ретельно продумані.

Півень в 2017 році  має червоне забарвлення, навіть вогненний, тому, звичайно, в пріоритеті червона палітра кольорів. А, якщо згадати, що «півник - золотий гребінець», то можна з упевненістю стверджувати, що золотий колір або золоті прикраси лише покращать новорічне вбрання і порадують вимогливого півня.
Але, не варто забувати, що сам по собі півник строкатий і, тому він не образиться, якщо головним кольором вбрання буде не вогненно червоний, а, припустимо, помаранчевий або навіть білий.

Сподіваємося, що 2017 рік принесе масу позитиву і зробить наш світ ще трохи прекраснішим, а ми, в iCredit, завжди раді допомогти реалізувати ваші найвідвертіші бажання та найяскравіші мрії - надати найшвидшу фінансову допомогу. Наші кредити не тільки швидкі, але й зручні та  легкі. Вам знадобиться мінімум зусиль, при цьому, ви отримаєта максимум користі та новенькі наряди  до Нового Року не тільки для себе, але і для всієї сім'ї. Заповнюйте просту онлайн-заявку на кредит.
Більше новин
Попередній IV Комерційна конференція "Ми створюємо майбутнє"
08.12.2016

Святкування 8 дня народження компанії!

Дізнатись більше
Наступний Переможці другого тижня акції "Приєднуйся до сім'ї iCredit".
12.12.2016

Визначено наступних переможців - щасливих володарів розумних годинників!

Дізнатись більше