За кадром робочих буднів! Поговоримо про Суми!

21.08.2017

Суми — невеличке місто за мірками сучасних європейських мегаполісів, лише 270 тис. жителів, але привабливе своїм тихим, спокійним життям. Місту Суми 364 роки. Вулиці тонуть у зелені , де-не-де височіють дзвіниці церков та храмів, найвідоміші з них — Спасо — Преобреженський  та Троїцький собори.

За давньою легендою, свою назву місто отримало в 17 ст. завдяки козацькій знахідці — біля річки, що впадає в р.Псел, де до рук козакам потрапило три сумки з золотими монетами. Відтоді і річка стала Сумкою і місто Сумами. На одній із центральних вулиць — Воскресенській  в 2008 році навіть пам'ятник споруджено у вигляді фонтану — колодязя з підвішеною торбою (сумкою), до якої всі гості міста намагаються  доторкнутися, щоб привернути в свій дім щастя та успіх.

Візиткою міста Суми є дерев'яна Альтанка з мереживною різьбою, побудована без єдиного цв'яха. Бесідка виконана у, так званому, "російскому стилі". Зовні це відкрита дерев'яна тераса, яка знаходиться на високому цоколі, із хрестоподібним дахом та центральним куполом. Заввишки альтанка - десять метрів, у той час, як її діаметр складає майже шість метрів. Довкола пам'ятки, у теплі пори року квітнуть квіти. У багатьох сумчан та гостей міста вона асоціюється із грою духового оркестру, адже саме тут щорічно проводяться дні Європи та Всеукраїнський фестиваль духової музики під назвою "Сурми конституції". Уже понад 100 років альтанка, що з польської означає "відкрита тераса", залишається улюбленим місцем відпочинку та зустрічей багатьох мешканців Сум . Навесні 2010 року Сумська Альтанка перемогла в акції "Сім чудес міста Суми"

Дуже люблять і сумчани і гості міста відпочивати у міському Парку культури ім. Кожедуба, адже тут відбуваються вистави, фестивалі та ін. культурні заходи.

Для любителів спорту є стадіон “Ювілейний”.На одній із центральних вулиць установленоЛіхтар кохання” — на кованій основі сердця із кольорового стекла, виготовленого майстрами вітражної студії «Вікторія», і написом «Я чекаю, бо кохаю». Близько 80 металевих деталей ліхтаря власноруч виготовили сумські ковалі. Висота ліхтаря — більше трьох з половиною метрів, вагаблизько півтори сотні кілограм. Улюблене місце для зустрічі закоханих.

В такому чудовому місті працює і наш дружній колектив, люди які завжди прийдуть на допомогу один одному, підтримують не тільки у роботі, але й поза її межами. В цілому МИ велика та сильна команда, яка впевнено йде до своєї мети. Тільки в дружбі та спілкуванні в колективі розкриваються найкращі якості людей. Наша команда відносно молода  - і по віку і по тривалості роботи в компанії,  але не дивлячись на це, люди швидко звикають один до одного, пристосовуються  та  дружньо працюють  разом, а свята та Дні Народження зближують та допомагають більше дізнатися про кожного співробітника.

Превелике задоволення для нас - приносити користь мешканцям Сум, робити їх життя кращим та легшим

Ми завжди поруч та готові допомогти у будь-який час. Щоб швидше з нами зв'язатися та отримати фінансову допомогу у вигляді кредиту, простіше всього заповнити просту онлайн-форму на кредит

Колектив офісу Суми-Ковпаковськ


Більше новин
Попередній Зміна адреси офіса у м. Куп'янськ
15.08.2017

Увага! Змінилася адреса нашого відділення у м. Куп'янськ

Дізнатись більше
Наступний Допомагаємо зібрати дітей до школи!
23.08.2017

Як швидко та без проблем зібрати дітей до школи, щоб це не "вдарило по кишені" !

Дізнатись більше