За кадром робочих буднів! Історія Чернігова.

25.05.2017

Нагадуємо, що в минулий раз колеги з міста Луцька поділилися з нами історією свого міста!  Сьогодні ми дізнаємося про Чернігів очима наших колег, які працюють у відділенні "Чернігів-Деснянский".

"Місто Чернігів - історичний центр Сіверської землі. Одне з найбільших міст, населення якого становить близько 300 тис. чоловік. Місто може похвалитися своїми визначними пам'ятками, серед яких: Драмтеатр ім. Т. Шевченка, музеями В. Тарнавського і М. Коцюбинського, Вал, Ялівщина, Червона площа, парк культури і відпочинку. Найулюбленіше місце в місті і, мабуть, найпопулярніше - це 12 чавунних гармат на Валу. За легендою, чернігівські красуні, рятуючись від настирливих залицяльників призначали побачення біля 13 гармати, якої не існує. У нашому місті є багато й інших цікавих місць, тому тут обов'язково варто побувати особисто.У такому прекрасному місці, до того ж, знаходиться наш офіс. Колектив офісу Чернігова-Деснянського - це, перш за все, колектив, у якого є спільна мета.

Нашою особливістю є прагнення бути першими завжди, скрізь і в усьому. Ми раді допомогати тим, хто потребує фінансової допомоги. Той, хто став нашим клієнтом вперше, надалі залишається з нами, так як знає, що тільки ми можемо надати найшвидший кредит, який тільки є в Чернігові. Швидку онлайн-заявку на кредит можно заповнити прямо зараз  на сайті компанії.


Наш ранок починається з чашки кави та обговорення планів на весь день. К
рім того, що ми ходимо щодня на роботу і прагнемо до виконання показників, також ми полюб ляємо святкувати разом і знаменні дні кожного з нас - дні народження, які завжди чекаємо з нетерпінням, так як це відмінний привід зібратися черговий раз разом в неофіційній обстановці. Кожен День Народження починається з того, що ми вибираємо подарунок імениннику, кожному своє, будь-то квіти, цукерки, повітряні кульки, косметика і т.д.

Ми збираємося всім колективом і вітаємо нашого іменинника, а іменинник, в свою чергу, пригощає нас різними ласощами ".

Більше новин
Попередній iCredit вітає з Міжнародним днем вишиванки!
18.05.2017

Вдягни сьогодні вишиванку!

Дізнатись більше
Наступний Як отримати кредит швидко?
29.05.2017

Читайте поради, щодо отримання найвигіднішого кредиту.

Дізнатись більше